Despre mine

Natalie Orleanu
Numele meu este Natalie Orleanu. M-am născut şi am crescut în Dortmund, Germania. Am terminat studiile Universității din Münster, Facultatea de Biologie.
În vara anului 2012, împreună cu soțul meu și cei doi copii, m-am mutat în Brașov.

În timpul activității mele la Institutul Goethe din București, am reușit să îmi dezvolt și perfecționez capacitățile mele pedagogice, tehnice şi metodologice.

În decembrie 2010 am obținut din partea Institutului Goethe din München o diplomă  care atestă ca Natalie Orleanu a participat cu succes la cursul cu privire la competenţele standardizate de bază al Intitutului Goethe în străinătate pentru predarea limbii germane ca limbă străină pentru adulţi şi are calificările necesare de predare a limbii germane la nivel A1-B1, în conformitate cu cerinţele de mai sus, pentru a preda la Institutul Goethe în străinătate sau la o instituţie de învăţământ similara.

Între timp, am participat la mai multe cursuri de formare atât în România cât şi în străinătate, experiențe pe care le integrez în orele mele de curs.

În perioada ianuarie 2009 – decembrie 2011, am lucrat ca examinator la Institutul Goethe din Bucureşti şi am luat parte atât la testari cât şi la evaluari.

În martie 2011 am primit Certificatul de Auditor de la Institutul Goethe, eliberat de Dr. Roland Meinert, responsabil de cursuri şi examene. Certificatul atesta după cum urmează:

Natalie Orleanu are dreptul de a testa şi evalua părţi (scris și oral) ale următoarelor examene în limba germană: Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1, Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 2, Goethe-Zertifikat A1: Start Deutsch 1, Goethe-Zertifikat A2: Start Deutsch 2, Goethe-Zertifikat B1: Zertifikat Deutsch / Zertifikat Deutsch für Jugendliche, Goethe-Zertifikat B2. 

Prezentul certificat este valabil timp de cinci ani în întreaga lume. Calificarea de testare este autorizată numai pentru activităţile din cadrul unui parteneriat instituţional care nu există în prezent între GERMANICA și Institutul Goethe.