GERMANICA
Înscriere

Înscriere

Pentru a vă înscrie pentru un modul de limba germană, trebuie să contactați GERMANICA. Înregistrarea pentru un modul de limbă la GERMANICA se face pe bază de contract. Pentru contract am nevoie de o copie a cărții dvs. de identitate valabile, numărul dvs. de telefon, cu care utilizați și Whatsapp și adresa dvs. de email valabilă. Dacă doriți, putem emite contractul cu compania dumneavoastră. În acest caz am nevoie de informațiile companiei (numele companiei, CUI, Nr. Reg.Com, adresa și numele și numărul cărții de identitate ale persoanei autorizate să semneze).

Înregistrarea pentru un modul este finalizată imediat ce contractul a fost semnat de ambii parteneri contractuali și contribuția a fost creditată în contul meu.

Contribuția pentru un modul (live interactiv online) este de 275 de euro, virați în lei la cursul curent, și include 24-26 de întâlniri.

Repartizarea la un anumit nivel de curs se poate face în moduri diferite:

  1. Adulții care nu au cunoștințe anterioare de limba germană încep cu modulul A1.1.
  2. Adulții care prezintă o dovadă recunoscută pentru un anumit nivel de limbă germană, care să nu fie mai veche de un an, sunt alocați conform dovezii.
  3. Adulții cu cunoștințe anterioare dar fără dovada recunoscută a nivelului de limbă susțin un test de repartizare.

Testul de repartizare se bazează pe un scurt interviu și o probă scrisă. Interviul poate fi susținut la telefon. Eu trimit testul scris prin whatsapp sau email și tu îl completezi fără niciun ajutor (!) și îl trimiți înapoi. Cu ajutorul rezultatului, stabilim împreună nivelul tău exact. Acest lucru ne permite să găsim modulul ideal pentru tine, astfel încât să nu fii supra- sau subprovocat.

De ce ar trebui să înveți limba germană?

Beneficiile tale

Mici secvențe video de la lecțiile online și de la testul final.